SSF Stöldskyddsföreningens butik
Till korgen/kassan
0 Produkt(er)
0,00 kr

 

I SSF Stöldskyddsregister listar och dokumenterar du dina värdeföremål som automatiskt blir spårbara för polisen om de skulle förkomma. De medföljande dekalerna som du fäster på dina värdesaker och på din ytterdörr ger en tydlig signal att dina värdeföremål är registrerade vilket gör föremålen mindre attraktiva att stjäla eftersom de blir svårare att sälja vidare. Samtidigt ökar dina chanser att få tillbaka dina ägodelar om du förlorar dem och de påträffas genom att de är kopplade till dig som ägare.


Du kan hantera dina ägodelar via web eller via appen SSF registret som du laddar ner enligt vanliga rutiner till din mobil (android eller iphone). Appen är ett sätt att lätt hantera sitt Stöldskyddsregister i och med att du kan fotografera och registrera bilder och föremål direkt i mobilen. Du kan också efterlysa ägodelar du blivit av med i appen.

Vad kan registreras?

Du kan registrera alla typer av föremål och värdesaker såväl märkta som omärkta till exempel hemelektronik tavlor smycken cyklar moped båtmotor kamera sportutrustning verktyg etc. Gå in under Registrera föremål och läs om hur du går tillväga.


 
9_1.jpg
179,00Kr199,00