SSF Stöldskyddsföreningens butik
Till korgen/kassan
0 Produkt(er)
0,00 kr
Stöldskyddsregister
 


I SSF Stöldskyddsregister listar och dokumenterar du dina värdeföremål somautomatiskt blir spårbara för polisen om de skulle förkomma. De medföljandedekalerna som du fäster på dina värdesaker och på din ytterdörr ger en tydligsignal att dina värdeföremål är registrerade vilket gör föremålen mindreattraktiva att stjäla eftersom de blir svårare att sälja vidare. Samtidigt ökardina chanser att få tillbaka dina ägodelar om du förlorar dem och de påträffasgenom att de är kopplade till dig som ägare.

 

Du kan registrera upp till 100 värdeföremål oavsett om de är märkta elleromärkta och registrera fotografier på dina ägodelar i registret. SSFStöldskyddsregister kan användas som en inventarielista som underlättar videventuella framtida försäkringsärenden. Vid förlust bistår vi dig också medpolisanmälan och anmälan till försäkringsbolag.

Du kan hantera dina ägodelar via web eller via appen SSFregistret som du laddar ner enligt vanliga rutiner till din mobil(android eller iphone). Appen är ett sätt att lätt hantera sittStöldskyddsregister i och med att du kan fotografera och registrera bilder ochföremål direkt i mobilen. Du kan också efterlysa ägodelar du blivit av med iappen.

 

Vad kan registreras?

Du kan registrera alla typer av föremål och värdesaker såväl märkta somomärkta till exempel hemelektronik tavlor smycken cyklar moped båtmotorkamera sportutrustning verktyg etc. Gå in under Registrera föremål och läs omhur du går tillväga.

9_1.jpg
Produkten har totalt 1 st bild(er)

Svep med musen eller fingret till vänster eller höger för att se nästa bild (vid fler än en bild). Håll ner fingret/musen för att stoppa bildspelet.

179,00 Kr
199,00